win

Beste ondernemer,

De Vergulde Hand, het oudste (scheer)merk van Nederland is vernieuwd met een eigentijdse en tóch authentieke uitstraling en een verbeterd én verbreedt assortiment. Het vergulde merk is nu niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk een merk met een gouden randje.

Ter ondersteuning van deze introductie bieden wij alle ondernemers de mogelijkheid om zelf een promotionele actie te organiseren om meer merkbekendheid te krijgen en uiteindelijk meer verkopen te genereren.

Hiervoor hebben wij de ‘Meesterlijke Scheer set’ samengesteld.

Dit vergulde pakket bevat:

1.       Het originele scheerzeeptablet

2.       Scheerschuim

3.       Scheerkwast

4.       Het Aluinblokje

5.       Aftershave Lotion

 

Win-actie 

Stap 1:

Plaats De Vergulde Hand afbeeldingen op jullie Facebook en-/ of Instagrampagina óf verstuur het in de e-mailnieuwsbrief.

Open deze afbeelding

Stap 2:

Plaats bij het bericht bijvoorbeeld onderstaande tekst:

De Vergulde Hand, hét meest authentieke (scheer)merk van Nederland is vernieuwd. Wie gun jij een meesterlijk scheerbeurt? Tag de man die dit verdient hieronder en hij maakt kans op dit Vergulde pakket! 

Stap 3:

Selecteer uit de inzendingen één winnaar en overhandig of verstuur het pakket. Plaats de naam van de winnaar en eventueel een foto van de winnaar op de Facebook en-/of Instagrampagina.

 

Actievoorwaarden

1) algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de De Vergulde Handactie, die wordt georganiseerd door Remark Groep, gevestigd aan de Industrieweg 24, 7949 AK te Rogat.

Door deelname aan deze actie verklaart de deelnemer zich automatisch akkoord met deze voorwaarden (Actievoorwaarden).

Deelnemers zijn zelfstandige drogisterijen (ondernemers) die de door De Vergulde Hand gefaciliteerde actie uitvoeren.

2) actiemechanisme
De Vergulde Hand stelt een kadopakket ter beschikking aan de ondernemer, zolang de voorraad strekt. De Vergulde Hand behoudt zich het recht voor om deelname te weigeren.

De ondernemer organiseert zelf een wedstrijd  via bijvoorbeeld Facebook, e-mail of een advertentie. Daarbij kan de ondernemer gebruik maken van ondersteunde beelden en teksten die De Vergulde Hand ter beschikking stelt.
Middels deze wedstrijd maken klanten/ consumenten kans op het De Vergulde Hand kadopakket.

3) aansprakelijkheid
De ondernemer is zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze actie. De Vergulde Hand heeft slechts een faciliterende rol door het beschikking stellen van beeldmateriaal en teksten.

De ondernemer is zelf volledig aansprakelijk voor de organisatie en uitvoering van deze actie.
Remark Groep is niet aansprakelijk voor enige schade die (direct en/of indirect) op enige wijze verband houdt met de Actie.

Facebook is op geen enkele wijze bij de organisatie of uitvoering van deze Actie betrokken. De Actie wordt ook niet door Facebook gesponsord of anderszins door Facebook ondersteund. De Deelnemers ontslaan Facebook van iedere aansprakelijkheid in verband met deze Actie.