Het verhaal

De Vergulde hand is in Nederland al meer dan 460 jaar dé autoriteit op gebied van authentiek nat scheren. De Vergulde Hand is een uiterst betrouwbaar en kwalitatief merk met een breed assortiment aan scheerproducten.

De naam 'De Vergulde Hand' is afkomstig van de in 1554 opgerichte zeepziederij te Amsterdam. Het bedrijf werd opgericht door Frederick de Vrij, maar veranderde door de eeuwen heen verschillende malen van eigenaar. 

Vandaag de dag, ruim 460 jaar later, staat De Vergulde Hand nog steeds voor dé authentieke, mannelijke scheerbeurt. We bieden de authentieke kwaliteit van toen, in een vernieuwd jasje. 

Het echte scheren is weer terug van weggeweest. Scheren wordt weer gezien als een beleving, iets waar echte mannen tijd voor uittrekken. Barbiers en echte mannenkappers zijn immens populair en bieden wat elke man verdient: een authentieke scheerbeurt. 

Met de producten van De Vergulde Hand haalt de moderne man dit luxe, authentieke gevoel in huis en scheert hij zichzelf comfortabel en glad in zijn eigen badkamer. 

Het oudste, meest authentieke scheermerk van Nederland is volledig vernieuwd. Ontdek het assortiment en beleef die authentieke scheerbeurt in je eigen badkamer.

Om het authentieke, luxe scheermoment nog meer te accentueren zijn de producten vanaf nu verkrijgbaar in een kwalitatieve, luxe verpakking. Deze “Vergulde” uitstraling refereert naar onze lange, gouden historie en betrouwbare kwaliteit.