Meesterbarbier

Word jij De Vergulde Hand Meesterbarbier


Wij zijn op zoek naar dé meesterbarbier van De Vergulde Hand!

Denk jij dat jij het gezicht van De Vergulde Hand kan worden én de benodigde skills bezit? Meld je dan snel aan en wie weet verwelkomen wij jou in ons meesterlijke scheerteam! Wees er snel bij, want dit is een once-in-a-lifetime opportunity!

Wat houdt deze functie in ?

Als De Vergulde Hand Meesterbarbier word jij hét gezicht van De Vergulde Hand en vertegenwoordig je dit authentieke merk op een aantal nader te bepalen dagen (voornamelijk zaterdagen- en zondagen).

Omdat wij net zo enthousiast zijn over natscheren als jij willen we heel Nederland kennis laten maken met dit mooie, authentieke ritueel. Jij reist met onze exclusief verbouwde “De Vergulde Hand Barbershop” naar vooraf bepaalde events  (n.t.b.). 

De Vergulde Hand Barbershop is volledig omgebouwd tot  mancave en is van alle gemakken voorzien

Op deze events geef je selecte groepen deelnemers korte workshops over het natscheren met shavette & Savety razor. Onder het genot van een drankje en ontspannen muziek en jouw meesterlijke uitleg kan iedereen kennis maken met dit mannelijke ritueel!


Vereisten:

·         Aantoonbare ervaring in (eigen) barbershop

·         Aantoonbare ervaring met verschillende scheertechnieken

·         Authentieke, representatieve uitstraling

·         In het bezit van geldig Rijbewijs BE

 

De Vergulde Hand

De Vergulde Hand is in Nederland al meer dan 460 jaar de autoriteit op gebied van authentiek nat scheren. De Vergulde Hand is een uiterst betrouwbaar en kwalitatief merk met een breed assortiment aan scheerproducten. Met de producten van De Vergulde Hand haalt de moderne man dit luxe, authentieke gevoel in huis en scheert hij zichzelf comfortabel en glad in zijn eigen badkamer.

Enthousiast geworden over deze meesterlijke uitdaging?

Reageer dan snel en stuur je motivatie & CV (shaving record) naar: jesset@remarkgroep.nl